Leren

Primair Onderwijs Product

Kennismaken met de Leren Leren, zoals wij die bij Move a-Head invullen? Een start maken met de leerlingen helpen om makkelijker, sneller en leuker te kunnen leren en presteren?

Module Leren Leren

In onze Methode Leren in Beweging gaan we aan de slag met de voorwaarden om goed tot leren en presteren te komen. De ontwikkelingsvoorwaarden van brein en lijf, voorwaarden voor het échte leren, het organiseren van het leren, leerstrategieën die voor alle leerlingen gelden en de manier waarop leerlingen persoonlijk het makkelijkst kunnen leren. Allemaal ook essentieel bij het leren van rekenen !

U wilt twee vliegen in één klap slaan? U wilt een start maken met ‘HOE leren we’ voor zowel leerlingen als leerkrachten? Doe de Module Leren Leren! ‘Kleine’ bijkomstigheid die we erbij doen : leerkrachten van groep 7 krijgen inzicht in hoe zij elke individuele leerling het beste kunnen begeleiden! Inzicht in de manier waarop zijn het liefst lesgeven ? Bekijk onze workshops !

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !