Voortgezet Onderwijs

Sterk gedrag en effectief leren zijn essentiële voorwaarden voor leerlingen om hun volle potentie te benutten. Met onze vernieuwende en unieke producten helpen we leerlingen beter te leren en presteren. Vernieuwend, omdat we lijf en beweging inzetten als doel én als voorwaarde én als middel om de leerlingen er cognitief van te laten profiteren. Uniek, omdat we de combinatie van lijf, brein en bewegen een structurele plaats geven in het onderwijs en de sport op een haalbare, behapbare en praktische manier.

Sporten met je hoofd, denken in beweging
Specialist in integreren van bewegen, leren en presteren

Gedrag

Vernieuwende producten voor socialer gedrag met meer zelfvertrouwen?

Gedragsproducten voor het Voortgezet Onderwijs

Geven vanuit een positieve invalshoek handvatten om met belemmeringen om te gaan. Leerlingen leren mentale, emotionele en sociale vaardigheden en overtuigingen. Leerkrachten dit te begeleiden. Maar niet zomaar. Maar volgends onze filosofie. Wij gebruiken judo en gym als middel. Echt bewegend leren. Leren wordt zo leuker en effectiever. Het resultaat is dat kinderen in hun hoofd sterker worden, zich socialer gedragen en hierdoor makkelijker presteren.

Leren (Leren)

Vernieuwende producten voor effectiever (laten) leren

Leren (Leren) producten voor het Voortgezet Onderwijs

De belangrijkste taak van het onderwijs is het overbrengen van kennis. Dagelijks doen leerkrachten hun uiterste best om dit zo effectief mogelijk te doen. Toch wordt er in de praktijk nauwelijks rekening gehouden met HOE leerlingen leren. Wij gaan aan de slag met voorwaarden om tot leren te komen, algemene leerstrategieën en gaan na wat voor de individuele leerling het beste werkt. Niet zo maar. Maar volgends onze filosofie. Wij gaan namelijk uit van de koppeling tussen brein en lijf. Leren wordt zo leuker, makkelijker en veel efficiënter.

Academie

Maakt het leren en lesgeven makkelijker, leuker en beter!

Move a-Head Academie voor Voortgezet Onderwijs

De primaire taak van het onderwijs is het overbrengen van kennis. Dagelijks doen docenten hun uiterste best om dit zo effectief mogelijk te doen. Drie belangrijke voorwaarden daarvoor zijn het gedrag van leerlingen, de manier van leren én de eigen manier van lesgeven van de leerkracht zelf. Daar willen we bij helpen!
Bekijk ook de mogelijkheden voor: