(Weer) de basis leggen voor een leuke klas, goede sfeer en een veilige leeromgeving?

Start met de R.V.V. module!

Met de start van het schooljaar, na de kerstvakantie of als er nieuwe leerlingen in de klas komen moet de dynamiek in de groep zich (opnieuw) zetten. De basis daarvoor is een juiste houding voor het gewenste gedrag. Daar gaan wij samen met de leerkracht(en) mee aan de slag. Uiteraard met de P van Plezier en de Move van Move a-Head: inclusief judolessen als middel en praktische leersituatie.

De zomer- of de kerstvakantie zit er op en groepsproces gaat (weer) van start. Iedereen moet zijn plek vinden, maar wel met een goede manier om met elkaar om te gaan. In onze sociaal-emotionele Methode 1+1=3 werken we met de afkorting R.V.V.©. Deze afkorting leren we alle leerlingen en gebruiken die als kapstok om ‘hoe stel ik me op naar de ander’ praktisch vorm te geven. R.V.V. (Respect – Vertrouwen – Veiligheid) is dan ook de basis van de methode, de basis van goed gedrag en daarmee ook het thema van de R.V.V. module.

Aanvulling

De R.V.V. module is een onderdeel van de gecertificeerde sociaal- emotionele Move a-Head 1+1=3 methode, waarin op een haalbare, behapbare, herkenbare en praktische manier alle andere onderwerpen die van belang voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen wordt behandeld.

Neem contact met me op

Contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten werken wij graag aan een fundament voor optimaal leren en presteren!

Praktische info

Gerelateerde producten en workshops:

Een goed gevoel bij Move a-Head?

Maak kennis met ons en één van onze producten. Ze zijn namelijk standalone te doen. De perfecte manier om Move a-Head uit te proberen!

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!
Kies voor onze Senso-Motorische Sportdag!
Lesgeven met Breinkennis