Wordt er gepest in een groep? Meidenvenijn een issue? Of...? Kortom, u wilt de veiligheid, plezier en rust terug in de groep en bij de leerkracht?

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!

In eerste instantie overleggen we wat de problematiek is. Aan de hand daarvan stellen we een plan op waarbij naast klas- en judolessen ook groepsdynamisch onderzoek en leerkrachtbegeleiding mogelijk is.
Ons uitgangspunt bij Move a-Head is inzetten van beweging niet alleen als doel maar tegelijkertijd als middel. Vandaar dat we de ‘theorie’ in de klas integreren met het leren in de praktijk, namelijk met behulp van judolessen. In een veilige situatie maken we de leerlingen bewust van hun houding en geven we ze de kans om met aangeleerde vaardigheden er gezamenlijk weer een fijne groep van te maken.
Telkens maken we in samenspraak met de leerkracht(en) en andere begeleiders een stap naar leuke klas.
We zetten al onze ervaring in die we gedurende al meer dan 10 jaar hebben opgedaan!

Verdieping

De 1+1=3 Veilige groep is een aanvulling op de NJI gecertificeerde Move a-Head 1+1=3 methode, waarin judolessen ook als middel worden gebruikt. In de methode worden op een haalbare, behapbare en praktische manier alle andere onderwerpen van belang voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen behandeld.

Neem contact met me op

Contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten werken wij graag aan een fundament voor optimaal leren en presteren!

Praktische info

Gerelateerde producten en workshops:

Een goed gevoel bij Move a-Head?

Maak kennis met ons en één van onze producten. Ze zijn namelijk standalone te doen. De perfecte manier om Move a-Head uit te proberen!

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!
Kies voor onze Senso-Motorische Sportdag!
Lesgeven met Breinkennis