Op zoek naar een NJI gecertificeerde schoolbrede sociaal-emotionele methode voor sterker en socialer gedrag met een aantal unieke en onderscheidende elementen?

Kies de Move a-Head 1+1=3 methode!

Wij willen leerlingen helpen om makkelijker, sneller en leuker te kunnen leren en presteren.

Vaak staan daarbij allerlei belemmeringen in de weg. Eén van de belangrijkste belemmeringen vormen nog niet ontwikkelde sociale-, emotionele en mentale vaardigheden.

De Move a-Head Methode 1+1=3 geeft vanuit een positieve invalshoek handvatten om met deze belemmeringen om te gaan. Dat doen we niet zomaar. We doen dit op basis van de Move a-Head filosofie. We integreren bewegen, leren en presteren. Met op elkaar afgestemde klaslessen, judolessen, gymlessen en presentaties wordt daarmee de lesmethode vernieuwend en uniek.

Het resultaat is dat kinderen in hun hoofd sterker worden, zich socialer gedragen en hierdoor effectiever leren en presteren. Leerkrachten krijgen handvatten om effectiever les te geven. We creëren dé voorwaarde voor een betere leeropbrengst.

Aanvulling

De 1+1=3 methode kan worden aangevuld met extra 1+1=3 judolessen en gymlessen, een 1+1=3 sportdag of de Succesklas voor individuele ondersteuning van leerlingen, maar wel (in groepsverband).

Neem contact met me op

Contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten werken wij graag aan een fundament voor optimaal leren en presteren!

Praktische info

Gerelateerde producten en workshops:

Een goed gevoel bij Move a-Head?

Maak kennis met ons en één van onze producten. Ze zijn namelijk standalone te doen. De perfecte manier om Move a-Head uit te proberen!

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!
Kies voor onze Senso-Motorische Sportdag!
Lesgeven met Breinkennis