Op zoek naar (extra) bewegingslessen, waarbij de kracht van het judo wordt gecombineerd wordt met het aanleren van sociaal-emotionele vaardigheden?

De (extra) 1+1=3 Judolessen doen!

Ons uitgangspunt bij Move a-Head is inzetten van beweging niet alleen als doel maar tegelijkertijd als middel. Heeft u (extra) bewegingslessen nodig? Heeft u extra aandacht nodig voor sociaal-emotionele houding en vaardigheden en vindt u ook dat judo daar een heel goed middel voor is? Daar gaan wij samen met de leerkracht(en) mee aan de slag!
Zowel geschikt voor scholen die al 1+1=3 doen als voor scholen die kennis willen maken.

Verdieping

De module 1+1=3 Judolessen is een onderdeel van en aanvulling op de NJI gecertificeerde Move a-Head 1+1=3 methode, waarin judolessen ook als middel worden gebruikt. In de methode worden op een haalbare, behapbare en praktische manier alle andere onderwerpen van belang voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen behandeld.

Neem contact met me op

Contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten werken wij graag aan een fundament voor optimaal leren en presteren!

Praktische info

Gerelateerde producten en workshops:

Een goed gevoel bij Move a-Head?

Maak kennis met ons en één van onze producten. Ze zijn namelijk standalone te doen. De perfecte manier om Move a-Head uit te proberen!

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!
Kies voor onze Senso-Motorische Sportdag!
Lesgeven met Breinkennis