Hulp nodig om Burgerschap helemaal volgens de inspectie normen op de rit krijgen? Alles wat jullie al doen makkelijk aanvullen tot een complete aanpak?

Op weg met ons Burgerschap Advies traject!

Het advies traject bestaat uit een kennismakings-/ intake gesprek en vier bijeenkomsten.
Achtereenvolgens is er een eerste verkenning en wordt er een Plan van aanpak geformuleerd met het MT of de werkgroep. Daarna een inventarisatie- en draagvlakbijeenkomst met het complete team. De derde bijeenkomst, weer met het MT of de werkgroep, is een stap naar de leerlijn en kwaliteitskaart. In de laatste bijeenkomst ronden we alles af en evalueren we het traject.
Ons uitgangspunt? Altijd de vraag: werkt wat we doen in de praktijk?

Aanvulling

  • Wij kunnen helpen om de invoering van Burgerschap te completeren met onze Methode Burgerschap. Een eenvoudige, makkelijk te implementeren, weinig tijd en budget kostende methode die een leerlijn geeft en een ideale kapstok vormt voor alle andere activiteiten die met burgerschap te maken hebben.
  • De methode sociaal-emotionele methode 1+1=3 sluit één op één aan bij de opzet en manier van lesgeven van de methode Burgerschap. Met de combinatie wordt het aanbod van (maatschappelijk) gedrag gecompleteerd.

Neem contact met me op

Contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten werken wij graag aan een fundament voor optimaal leren en presteren!

Praktische info

Gerelateerde producten en workshops:

Een goed gevoel bij Move a-Head?

Maak kennis met ons en één van onze producten. Ze zijn namelijk standalone te doen. De perfecte manier om Move a-Head uit te proberen!

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!
Kies voor onze Senso-Motorische Sportdag!
Lesgeven met Breinkennis