Zijn jullie op zoek naar een leerlijn Burgerschap, waaraan alle andere activiteiten die met burgerschap te maken kunnen worden opgehangen?

Doe de Move a-Head methode Burgerschap!

De methode Burgerschap bevat een leerlijn van groep 1/2 tot groep 8 en is opgebouwd uit de pijlers democratie, participatie, identiteit en diversiteit, en milieu. Voor elke groep zijn er 4 à 5 korte videolessen beschikbaar op EDI leest geschoeid die met behulp van een lesbrief op heel eenvoudige manier en met weinig voorbereidingstijd door de leerkrachten zijn te geven.

De digitale klaslessen zijn op een eenvoudige wijze beschikbaar gemaakt. De methode heeft dezelfde opzet als de 1+1=3 methode en kan dus zowel los als eenvoudig in combinatie daarmee worden gebruikt.
De methode wordt gestart met een introductie bijeenkomst voor het schoolteam. We begeleiden het gebruik door de leerkrachten en helpen bij helpen bij het verankeren in het lesprogramma.

De leerlijn is de kapstok waaraan alle ander burgerschap activiteiten kunnen worden opgehangen. Om de kwaliteit te bewaken evalueren we samen de voortgang en werking.

Aanvulling

Wij kunnen helpen om de invoering van Burgerschap te vereenvoudigen

  • Adviestraject voor invoering Burgerschap: inventariseren van alle activiteiten per groep om zodoende een complete doorgaande lijn te maken die voldoet aan de eisen gesteld door de overheid en inspectie.
  • De methode sociaal-emotionele methode 1+1=3 sluit één op één aan bij de opzet en manier van lesgeven van de methode Burgerschap. Met de combinatie wordt het aanbod van (maatschappelijk) gedrag gecompleteerd.

Neem contact met me op

Contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten werken wij graag aan een fundament voor optimaal leren en presteren!

Praktische info

Gerelateerde producten en workshops:

Een goed gevoel bij Move a-Head?

Maak kennis met ons en één van onze producten. Ze zijn namelijk standalone te doen. De perfecte manier om Move a-Head uit te proberen!

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!
Kies voor onze Senso-Motorische Sportdag!
Lesgeven met Breinkennis