Leren

Primair Onderwijs Product

De senso-motorische ontwikkeling van een kind is essentieel om tot goed leren te komen!

Senso_Sportdag_884x442

START03 Doe de Senso-motorische Kleutersportdag

Hoe bewust gaat u hier in de groepen 1/2 mee aan de slag? In onze Methode Leren Leren speciaal ontwikkeld voor de groepen 1/2 wordt er heel intensief aandacht besteed aan de Senso-motoriek en organiseren we voor de leerkrachten onze Workshops over dit onderwerp.

U wilt eerst op een leuke en nuttige kennismaken met onze aanpak van de senso-motoriek? Leerlingen laten bewegen en tegelijkertijd werken aan de voorwaarden om te kunnen leren? Ouders mee laten genieten ? Doe in een ochtend- of middagsessie een Senso-motorische Sportdag voor de kleuters : een toneelstuk waarin wordt bewogen. Een evenement zonder zorgen over de organisatie, optimaal bezig met de ontwikkeling van de kinderen, een infruk van de senso-motoriek van de leerlingen door eigen observatie en een heerlijke dag voor kleuters zelf!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !