Academie

Primair Onderwijs Product

U wilt uw leerlingen de ‘tools’ geven om makkelijker, sneller en leuker te leren én wilt weten hoe u dit kan doen?

07 Workshop/Studiedag(deel) PO Methode/Module Leren Leren Rekenen

Leren Leren ? Ik pas al overal ezelsbruggetjes toe … Voor ons is Leren Leren werken aan de ontwikkelingsvoorwaarden, aan de leervoorwaarden, algemene leerstrategieën en werken aan de manier van leren die bij elk afzonderlijk kind past.

U wilt uw leerlingen de ‘tools’ geven om makkelijker, sneller en leuker te leren én wilt weten hoe u dit kan doen? En … op een haalbare, behapbare en praktische manier! En … ín het lesprogramma, niet érbij. Met onze Methode Leren Leren pakken we dit samen met de school en de leerkrachten structureel aan. Een specifiekere start is te maken met onze Module Leren Leren Rekenen.
Als introductie of aanvulling bieden wij de workshop/studiedag(deel) Leren Leren Rekenen voor het PO. De invulling kan variëren tussen praktische Leren Leren Reken ‘Tools’ tot hoe verweef ik dat nu in mijn rekenles?
Rekenen aandacht nodig ? De ‘gereedschapskist’ van uw leerkrachten vullen met Leren Leren en Laten Leren tools? Wij nemen u graag mee in onze praktische aanpak. Doe de deze worksop. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl.