Workshop

Doe de workshop Leerlijn Samenwerken!

Elke school laat leerlingen samenwerken. Maar u wilt er structurele aandacht voor? Een echte leerlijn?

Vaak krijgen we de reactie van leerkrachten : “ik laat ze al heel veel samenwerken” én “ik doe heel coöperatieve werkvormen”. Maar onze vraag daarop is dan : Weten ze hóe ze moeten samenwerken en leer je je leerlingen ook bewust de vaardigheden aan om te kúnnen samenwerken?

Een voorwaarde om het kunnen samenwerken in het lesprogramma te verankeren is een leerlijn: welke samenwerkingsvaardigheid gaan we in welke groep aanleren.

Tijdens een korte éénmalige workshop van maximaal 2 uur onderzoeken we de mogelijkheden en stellen een leerlijn op. Daarin laten we ook zien dat het naadloos kan aansluiten op de praktijk met minimale extra inspanning, want ons uitgangspunt naar de leerkrachten toe is: alles haalbaar, behapbaar en herkenbaar zijn! Materialen worden ter beschikking gesteld, inclusief een handige evaluatie-tool.

Verdiepen/vervolg

De Workshop is een verdieping van het onderwerp Samenwerken in de sociaal-emotionele methode 1+1=3 <link naar product>. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijke voor hun eigen gedrag. Dat is ook het streven binnen de methode 1+1=3. Ze vormen hun eigen overtuigingen voor hun gedrag en krijgen praktische tools om dit eenvoudig zelf te kunnen toepassen.

Neem contact met ons op!

Contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten werken wij graag aan een fundament voor optimaal leren en presteren!

Praktische info

Gerelateerde producten en workshops:

Een goed gevoel bij Move a-Head?

Maak kennis met ons en één van onze producten. Ze zijn namelijk standalone te doen. De perfecte manier om Move a-Head uit te proberen!

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!
Kies voor onze Senso-Motorische Sportdag!
Lesgeven met Breinkennis