Op zoek naar een reeks lessen over ‘hoe leer ik nou?’ speciaal voor de Hoogbegaafden groep?

Doe de Leren (leren) voor de HB/PLUS groep!

Hoogbegaafde kinderen leren wezenlijk anders dan andere kinderen. De meeste leerstof beheersten ze immers minstens 2 jaar geleden al. Als deze kinderen niet uitgedaagd worden, komen ze in de “slaapstand”. In de module Leren voor de HB/PLUS groep zorgen we dan ook dat deze leerlingen worden uitgedaagd.

Op de basisschool gaat het leren vanzelf. Het zelfvertrouwen is groot als ze naar het Voorgezet Onderwijs gaan. Maar ze komen daar in andere situaties en er worden andere zaken verlangd. Ineens is de manier waarop ze altijd hebben geleerd niet meer ‘genoeg’. Paniek!

Daar ligt een mooie uitdaging en verdieping: leren over leren. Met kennis en begrip van het brein als basis verhogen we de motivatie voor, en het inzicht in het leren en behandelen we technieken die ze kunnen inzetten om het leren makkelijker, fijner, leuker en misschien wel sneller te maken.

Zo hopen we dat deze leerlingen plezier houden in het leren en met recht kunnen zeggen dat ze trots zijn op bijvoorbeeld hun aanpak en doorzettingsvermogen!

Aanvulling

U wilt ook een gedragselement toevoegen? Doe onze RVV module om de veiligheid te creëren om tot leren te kunnen (laten) komen.

Neem contact met me op

Contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten werken wij graag aan een fundament voor optimaal leren en presteren!

Praktische info

Gerelateerde producten en workshops:

No results found.

Een goed gevoel bij Move a-Head?

Maak kennis met ons en één van onze producten. Ze zijn namelijk standalone te doen. De perfecte manier om Move a-Head uit te proberen!

Doe de 1+1=3 Veilige groep als interventie!
Kies voor onze Senso-Motorische Sportdag!
Lesgeven met Breinkennis