Academie

Voortgezet Onderwijs Product

Hoe leert een leerling het makkelijkst als hij of zij wiskunde moet leren en de toetsen moet maken?

Workshop VO Module Laten (Leren) Leren Wiskunde

Het verplichte vak wiskunde is een echt struikelblok voor veel leerlingen. Hoe leert een leerling het makkelijkst als hij of zij wiskunde moet leren en de toetsen moet maken? Hoe helpen we leerlingen aan een sterke start ?

In onze Methode Leren Leren voor het PO gaan we aan de slag met de voorwaarden om goed tot leren en presteren te komen. Omdat wij vragen vanuit het VO en de VO leerlingen zelf kregen hebben we een afgeleide gemaakt: de Module Leren Leren Wiskunde voor het VO.
Als introductie of aanvulling op deze module bieden wij voor mentoren en/of leerkrachten de workshop of studiedagdeel Laten (Leren) Leren voor het VO. Wiskunde heeft specifieke eigenschappen die vragen om een specifieke aanpak van leren. Hierna kun je de leerlingen inzicht geven in en begeleiden bij een efficiënte en effectieve manier van aanleren van wiskunde voor hen. Algemene leerstrategieën komen aan bod, maar belangrijker, wat werkt voor elke leerling afzonderlijk.

Leerkrachten inzichten en ‘tools’ geven om leerlingen beter te begeleiden bij het Studerend (Leren) Leren ? Doe deze workshop!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !