Academie

Primair Onderwijs Product

Wat een heerlijke situatie zou het zijn als het altijd 1+1=3 zou zijn in de school en in de groep.

Workshop/Studiedag(deel) PO Methode/Module Gedrag en 1+1=3

Wat een heerlijke situatie zou het zijn als het altijd 1+1=3 zou zijn in de school en in de groep. Wat zou dat het lesgeven makkelijker maken. Helaas … Ook dat moeten we de leerlingen leren. Tips nodig om dat proces te begeleiden ?

In onze sociaal-emotionele Move a-Head Methode 1+1=3, waarin ook het mentale aspect een plek heeft, gaan we aan de slag met de onderwerpen houding, samenwerken, conflicthantering en zelfbeeld. De opzet is zo dat wij als Move a-Head klas- en judolessen geven. Op deze manier krijgen de leerkrachten ook de gelegenheid de groep te observeren en er over te sparren. Vaak krijgen we de vraag of we dit kunnen uitbreiden.

Als introductie of verdieping bieden wij daarom de workshop/studiedag(deel) 1+1=3 voor het PO. De invulling kan variëren tussen praktische 1+1=3 onderwerpen zelf tot hoe verweef ik dat nu in mijn les?
De ‘gereedschapskist’ van uw leerkrachten vullen met tools voor houding en gedrag ? Wij nemen u graag mee in onze praktische aanpak. Doe deze workshop. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl.