Workshop PO Studerend Laten (Leren) Leren Gr7+8

Hoe leert een leerling het makkelijkst? Hoe bereid je de leerling voor op de CITO? Hoe help je een leerling bij een sterke start op het voorgezet onderwijs?

In onze Methode Leren Leren gaan we aan de slag met de voorwaarden om goed tot leren en presteren te komen. Omdat wij vragen vanuit het VO, de basisscholen en de leerlingen zelf kregen om een betere brug te maken naar het Voortgezet onderwijs hebben wij een afgeleide gemaakt: de Module Studerend (Leren) Leren.
Als introductie of aanvulling op de module bieden wij voor mentoren en/of leerkrachten de workshop of studiedagdeel Studeren Laten (Leren) Leren voor het PO. Hierna kun je de leerlingen inzicht geven in en begeleiden bij een efficiënte en effectieve manier van zelfstandig leren voor hen. Dit stopt dus niet bij het maken van een planning, maar gaat aan de slag met wat voor elke leerling persoonlijk werkt. Daarbij gaan we specifiek in op de voorbereiding en het maken van toetsen en geven tips hoe je in de brugklas start met studerend leren.
Leerkrachten inzichten en ‘tools’ geven om leerlingen beter te begeleiden bij het Studerend (Leren) Leren ? Doe deze workshop!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !