Academie

Primair Onderwijs Product

Weten je leerlingen hóe ze moeten samenwerken en leer je ze ook bewust de vaardigheden aan om te kúnnen samenwerken?

Workshop PO Module Samenwerken

Vaak krijgen we de reactie van leerkrachten : “ik laat ze al heel veel samenwerken” én “ik doe heel coöperatieve werkvormen”. Maar onze vraag daarop is dan : Weten ze hóe ze moeten samenwerken en leer je je leerlingen ook bewust de vaardigheden aan om te kúnnen samenwerken?

Het onderwerp samenwerken is zowel binnen onze Move a-Head Methode 1+1=3 als onze Methode Leren Leren één van de pijlers waaraan we werken als voorwaarde om tot optimaal leren en presteren te komen. Omdat het belang van kunnen samenwerken zo groot is, hebben besloten om ook een losse Module en workshop Samenwerken ervan aan te bieden.
Vindt u kunnen samenwerken écht essentieel? Wilt u leerlingen bijbrengen hoe ze moeten samenwerken op een manier die naadloos past binnen de samenwerkingsopdrachten die de kinderen al moeten doen? Haalbaar, behapbaar en praktisch? Doe deze workshop, waarin we onder andere een leerlijn samenwerken met elkaar samenstellen!

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren.