Leren

Voortgezet Onderwijs Product

Hoe helpen we leerlingen aan een sterke start op het voorgezet onderwijs?

VO Module Leren Leren Brugklas

Hoe leert een leerling het makkelijkst als hij of zij les krijgt, zelfstandig moet werken of samenwerken? Hoe helpen we leerlingen aan een sterke start op het voorgezet onderwijs?
In onze Methode Leren Leren voor het Primair Onderwijs gaan we aan de slag met de voorwaarden om goed tot leren en presteren te komen. Het organiseren van het leren, leerstrategieën die voor alle leerlingen gelden en de manier waarop leerlingen persoonlijk het makkelijkst kunnen leren zijn daar onderdelen van. Ook organiseren we Leren Leren Workshops.

Omdat wij vragen vanuit het VO en de leerlingen zelf kregen hebben wij een afgeleide gemaakt van de Methode Leren Leren: de Module Leren Leren voor het VO.
De Module Leren Leren geeft de leerlingen inzicht in een efficiënte en effectieve manier van leren voor hen. Dit stopt niet bij het maken van een planning. Aan de hand van een gesprek en een fysieke test geven we de leerlingen advies hoe zij persoonlijk het leren het beste kunnen aanpakken. De module kan optioneel worden uitgebreid met het introduceren van Leren Leren onderwerpen in een aantal lessen en een Leerkracht Toolbox met inzichten hoe zij elke leerling op zich het beste kunnen begeleiden!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !