Leren

Primair Onderwijs Product

De senso-motorische ontwikkeling van een kind is essentieel om tot goed leren te komen! Hoe structureel zit dit bij u in het lesprogramma van de groepen 1/2?

PO Module Senso-motoriek Groep 1/2

Een goede samenwerking tussen hersenen, zintuigen en motoriek is een voorwaarde voor elke leerling om optimaal te kunnen leren. In onze Leren Leren Methode Senso-Motoriek speciaal ontwikkeld voor de groepen 1/2 wordt er heel intensief aandacht besteed aan de Senso-motoriek en organiseren we voor de leerkrachten Workshops over dit onderwerp.

U wilt uw kleuters de grootse kans geven om goed van groep 2 naar groep 3 te gaan, maar eerst kennismaken met onze aanpak? Doe de Module Senso-motoriek. In een aantal sessies geven wij praktische tips en tools. We maken een start om dit essentiële onderwerp structureel in het lesprogramma te verankeren.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !