Leren

Primair Onderwijs Product

U wilt spelling naar een hoger niveau trekken. Maar zijn de voorwaarden om spelling goed te leren wel aanwezig?

Module Leren Leren Spelling

U wilt spelling naar een hoger niveau trekken. U besteed aandacht aan de methode en de manier waarop het wordt gegeven door de leerkrachten. Maar zijn de voorwaarden om spelling goed te leren wel aanwezig?
In onze Methode Leren Leren gaan we aan de slag met de voorwaarden om goed tot leren en presteren te komen. De ontwikkelingsvoorwaarden van brein en lijf, voorwaarden voor het échte leren, het organiseren van het leren, leerstrategieën die voor alle leerlingen gelden en de manier waarop leerlingen persoonlijk het makkelijkst kunnen leren. Allemaal ook essentieel bij het leren van Spelling !

U wilt twee vliegen in één klap slaan? U wilt uw spelling onderwijs een boost geven en een start maken met ‘HOE leren we’ voor zowel leerlingen als leerkrachten? Doe de Module Leren Leren Spelling! ‘Kleine’ bijkomstigheid die we erbij doen : leerkrachten krijgen inzicht in hoe zij elke leerling op zich het beste kunnen begeleiden! Inzicht in de manier waarop zijn het liefst lesgeven ? Bekijk onze workshops !

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !