Leren

Primair Onderwijs Product

U zoekt een uitdaging voor uw PLUS lof HB leerlingen? Laat ze dan in eerste instantie na- en meedenken over HOE ze leren!

Leren Leren voor de PLUS of HB groep

Het leren gaat bij PLUS of HB leerlingen op de basisschool ‘automatisch’. Het komt ze aanwaaien. Als ze op de middelbare school ineens echt aan de bak moeten, is dat een grote overgang. Ze hebben niet geleerd hoe ze moeten leren.

In onze Methode Leren Leren gaan we onder andere aan de slag voorwaarden om tot leren te komen, leerstrategieën die voor alle leerlingen gelden en de manier waarop leerlingen persoonlijk het makkelijkst kunnen leren. Ook organiseren we Leren Leren Workshops. Vanuit deze basis hebben wij een module gemaakt voor de plus/HB leerlingen.

De Module Leren Leren voor de PLUS of HB groep geeft de leerlingen inzicht in een efficiënte en effectieve manier van leren voor hen. Dit stopt dus niet bij algemene leerstrategieën, maar gaat ook aan de slag met wat voor elke leerling persoonlijk werkt. ‘Kleine’ bijkomstigheid die we erbij doen : de leerkrachten krijgen inzicht in hoe zij elke leerling op zich het beste kunnen begeleiden!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !