Leren

Voortgezet Onderwijs Product

Hoe helpen we leerlingen aan een sterke start op het voorgezet onderwijs?

Leren Leren : Studerend (Leren) Leren Brugklas en Klas 2

Hoe bereidt de leerling zich voor op toetsen ? Hoe leert een leerling het makkelijkst? Hoe helpen we leerlingen aan een sterke start op het voorgezet onderwijs?
In onze Methode Leren Leren voor het Primair Onderwijs gaan we aan de slag met de voorwaarden om goed tot leren en presteren te komen. Het organiseren van het leren, leerstrategieën die voor alle leerlingen gelden en de manier waarop leerlingen persoonlijk het makkelijkst kunnen leren zijn daar onderdelen van. Ook organiseren we Leren Leren Workshops.

Omdat wij vragen vanuit het VO en de leerlingen zelf kregen hebben wij een afgeleide gemaakt van de Methode Leren Leren: de Module Studerend (Leren) Leren voor het VO.
De module Studerend (Leren) Leren geeft de leerlingen inzicht in een efficiënte en effectieve manier van zelfstandig leren voor hen. Dit stopt dus niet bij het maken van een planning, maar gaat aan de slag met wat voor elke leerling persoonlijk werkt. Daarbij gaan we specifiek in op de voorbereiding en het maken van toetsen en geven tips hoe je in de brugklas start met studerend leren.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !