Leren

Primair Onderwijs Product

Kennismaken met het Leren Leren.in groep (7 en) 8 d.m.v. het Breinwijze werkboek? Ze optimaal voorbereiden op vervolgonderwijs?

Brein-Wijze werkboek groep 7 en 8

In ons Brein-Wijze werkboek gaan de leerlingen (zelfstandig of onder begeleiding van de leerkracht) aan de slag met het brein. Ze ontdekken hoe het brein werkt en wat kan helpen om leuker, makkelijker en vooral efficiënter te leren: Hoe werkt mijn brein? Hoe ga ik met leerstof om? Hoe kan ik me goed concentreren op mijn huiswerk? Welke trucs kan ik inzetten om het voor mezelf makkelijker te maken?

De leerlingen ervaren zelf op een actieve manier het brein (en lijf) tijdens het leren te gebruiken. Het organiseren van het leren, leerstrategieën die voor alle leerlingen gelden en tips & trics komen onder andere aan bod.

U wilt twee vliegen in één klap slaan? Het Brein-Wijze werkboek is goed te combineren met de gastlessen van Move a-Head voor de hoogste groepen. Bekijk hiervoor de Module Leren Leren groep 8!

Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren !