Gedrag

Sportorganisaties Product

Als wij een sportveld zien, zien we beweging voor ons, maar ook dé mogelijkheid om sporters wat meer te kunnen bijbrengen.

1+1=3 voor Sportorganisaties en -verenigingen

Sporten heeft meer potentie dan alleen lekker bewegen. Soms vraagt het huidige gedrag dat wel!
U wilt als sportorganisatie of -vereniging die rol pakken en structureel verankeren ?

Onze Move a-Head Methode 1+1=3 voor scholen is gebaseerd op de Move a-Head filosofie, waarvan de kern is dat je optimaal leert en presteert als je je brein én lijf als geheel kan en mag inzetten. In de sport, waar het lijf centraal staat, is het voor ons niet meer dan logisch om ook daar de verbinding te maken met het brein. Daarom hebben we 1+1=3 voor Sportorganisaties en apart te volgen Workshops ontwikkeld.
Sporten is meer dan alleen een bal trappen. Move a-Head gebruikt sport als middel om sporters belangrijke zaken mee te geven waar zij de rest van hun leven wat aan hebben. Houding ten opzichte van anderen en sociale-, emotionele- en mentale vaardigheden, bijvoorbeeld. De vraag is dan: hoe passen we dit toe en verankeren en borgen we dit binnen onze organisatie of vereniging?

Als organisatie of vereniging uw kader, coaches en sporters op structureel georganiseerde manier iets (laten) leren over houding en gedrag, terwijl zij heerlijk met elkaar sporten? Doe 1+1=3 voor Sportorganisaties en -verenigingen.

Maak kennis met Move a-Head. Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren.