Gedrag

Ouders Product

Wat als uw kind lekker gaat voetballen en tegelijkertijd iets leert over zichzelf en hoe hij of zij sterker in zijn schoenen komt te staan?

1+1=3 Voetbalkamp – Ubuntu

Als wij een sportveld zien, zien we beweging voor ons, maar ook dé mogelijkheid om kinderen iets anders bij te brengen. Bijvoorbeeld bewust leren hoe met elkaar om te gaan. Wat als uw kind lekker gaat voetballen en tegelijkertijd iets leert over zichzelf en hoe hij of zij sterker in zijn schoenen komt te staan?

Onze Move a-Head Methode 1+1=3 voor scholen is gebaseerd op de Move a-Head filosofie, waarvan de kern is dat je optimaal leert en presteert als je je brein én lijf als geheel kan en mag inzetten. In de sport, waar het lijf centraal staat, is het voor ons niet meer dan logisch om ook daar de verbinding te maken met het brein: 1+1=3 Sport.
Voetballen is meer dan alleen een bal trappen. Move a-Head gebruikt sport als middel om kinderen belangrijke dingen mee te geven waar zij de rest van hun leven wat aan hebben. In Ubuntu Sport hebben wij een partner gevonden die onze Move a-Head Methode 1+1=3 en filosofie als basis gebruikt voor de kampen en clinics die zij organiseren.
Uw kind mentale, emotionele en/of sociale vaardigheden en overtuigingen laten leren, terwijl hij of zij heerlijk met elkaar sport. Wat kan daar tegen op?! Doe het 1+1=3 Voetbalkamp!

Maak kennis met Move a-Head en Ubuntu Sport. Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren.