Gedrag

Primair Onderwijs Product

Bewegen, plezier en tegelijkertijd werken aan socialer gedrag?

1+1=3_Sportdag_884x442

Doe de 1+1=3 Sportdag

Aandacht voor bewegen én gedrag

Al sinds 2008 zijn we bezig om bewegen in te zetten als middel om leerlingen sociale en emotionele vaardigheden bij te brengen. Het is de basis van de Move a-Head filosofie. Uiteraard gebruiken we dit uitgangspunt ook voor de Sportdag.
In onze Move a-Head Methode 1+1=3 werken we met de afkorting RVV© die staat voor Respect – Vertrouwen – Veiligheid. Het is de basis van de methode, de basis van goed gedrag en samen met goed samenwerken het uitgangspunt voor de 1+1=3 Sportdag.

Opzet Programma

Wij kunnen aansluiten op de sportdag zoals die door u wordt georganiseerd of nemen de gehele organisatie van deze ochtend of middag voor onze rekening. Tijdens een interactief dagdeel nemen we de leerlingen mee in een opdracht, waarbij ze allerlei oefeningen doen. Met de 1+1=3 sportdag kunt u op een nuttige wijze kennismaken met onze aanpak van sociaal-emotioneel leren.

  • De leerlingen bewegen en werken tegelijkertijd aan hun houding en vaardigheden voor gewenst gedrag;
  • De leerkrachten krijgen de mogelijkheid om hun leerlingen te observeren;
  • De ouders genieten mee van de gezelligheid en de uitdagende leeromgeving die de school biedt.

Neem contact met ons op via 010-2182592 of vraag verdere informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen met de school en de leerkrachten leggen we graag een fundament voor optimaal bewegen, leren en presteren !