Academie

Sportorganisaties Product

U wilt als sportorganisatie of -vereniging trainers en coaches meer handvatten geven om sporters meer te leren?

Module 1+1=3 voor trainers en coaches

Trainen en coachen in de sporten betekent dé mogelijkheid hebben om sporters wat meer te kunnen bijbrengen dan techniek en tactiek. Soms vraagt de houding en het gedrag dat wel! U wilt als sportorganisatie of -vereniging trainers en coaches meer handvatten geven om sporters meer te leren?

Onze Move a-Head Methode 1+1=3 voor scholen is gebaseerd op de Move a-Head filosofie, waarin we bewegen en leren integreren. We laten kinderen leren in en van de sportlessen. Sport als middel is daar een structureel onderdeel van het lesprogramma om een sterke houding en positief gedrag te ontwikkelen. De leerkrachten hebben daarin een centrale rol.
Het voor ons niet meer dan logisch om voor de sport de vertaling te maken naar de trainers en coaches. Daarom hebben we 1+1=3 Workshops voor trainers en coaches in Sportorganisaties ontwikkeld.
Sporters begeleiden is meer dan alleen sportgerelateerde aanwijzingen geven. Move a-Head gebruikt sport als middel om sporters belangrijke zaken mee te geven waar zij de rest van hun leven wat aan hebben. Houding ten opzichte van anderen en sociale-, emotionele- en mentale vaardigheden zijn daar onderdeel van. De vraag is dan: hoe passen we dit toe ?
Trainers en coaches op structureel georganiseerde manier hun sporters iets laten leren over houding, denken en gedrag, terwijl zij hun sporters begeleiden? Doe 1+1=3 Workshops voor trainers en coaches in sportorganisaties en -verenigingen.

Maak kennis met Move a-Head. Neem contact met ons op via O10 – 2182592 of vraag informatie aan via info@move-a-head.nl. Samen leggen we graag een fundament voor optimaal leren en presteren.